30 Mar 2012

Szymon Swietochowski Portfolyo

Szymon Swietochowski Portfolyo



Szymon Swietochowski polonyalı fotoğrafçı photo digital portfolyo1983 yılında Polonya’da doğan Szymon Swietochowski, fotoğrafa ilk adımlarını Lodz’da bulunan sanat ve tasarım okuluna girerek attı. Profesyonel fotoğraf kariyeri ise 2004 yılında Polonyalı bir dergi için moda çekimi yapması ile başladı. 23 yaşındayken Cannes Lions Festivali’ne Converse’e yaptığı çalışmayla aday gösterilen Swietochowski, KTR’nin düzenlediği rekl
am fotoğrafçılığı turnuvasında da altın heykelciğin sahibi oldu. Önceleri portre fotoğraflarına odaklanan fotoğrafçı, zaman içinde objektifini reklam, manzara ve still life konularına yöneltti. 2007 yılında uluslararası şirketler için çalışmaya başlayan Swietochowski, o tarihten itibaren alanında Polonya’nın en ünlü fotoğrafçılarından biri haline gelerek Adidas, Coca Cola, Discovery Channel gibi markalar için fotoğraflar çekti.
Szymon Swietochowski reklamcılık işlerine ek olarak çektiği manzara fotoğraflarını önümüzdeki aylarda, hazırlığını sürdürdüğü kitap projesi ve ayrıca bir sergi ile izleyiciye sunmayı planlıyor.

www.swietochowski.pl


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder