31 Mar 2012

Canon 5D Mark III’ün Eli Kulağında….

Canon 5D Mark III ile çekilmiş test fotoğrafları : Canon uzun zamandır beklenen Canon EOS 5D Mark III dijital SLR fotoğraf makinesini kısa bir süre önce duyurdu. 22 megapiksel yüksek çözünürlüklü bu Full Frame DSLR fotoğraf makinesi daha önceki 5D Mark II modelinin devamı niteliğinde bir ürün. Canon 5D Mark III dijital fotoğraf çekimlerinde ve Full HD video kayıt işlemlerinde daha yüksek bir çözünürlük, geliştirilmiş hız, zenginleştirilmiş işlemci gücü ve arttırılmış yaratıcı özellikler sağlıyor. Beklentileri yüksek fotoğrafseverlere yönelik bir ürün olan Canon 5D Mark III dijital SLR fotoğraf makinesi geniş sensörü ile daha fazla ışık alarak çekilen fotoğrafların çok daha gerçekçi olmasına olanak tanıyor.


Canon 5D Mark III fotoğrafları
61 noktaya otomatik netleme sistemine sahip olan Canon 5D Mark III önceye kıyasla çok daha hızlı ve hassas şekilde otomatik odaklama gerçekleştiriyor. Ayrıca Canon 5D Mark III fotoğraf makinesinde geliştirilmiş video çekim özellikleri için güçlendirilmiş DIGIC 5+ görüntü işlemciye de yer verilmiş. Canon’un temsilcilerinden Brent Stirton yeni Canon 5D M
ark III fotoğraf makinesini Fransa’da birkaç gün boyunca kullanarak deneme çekimler yapma şansı buldu. Burada istiridye balıkçılarının günlük yaşamlarına yakından bakma fırsatı da bulan Brent Stirton Canon’un yeni dijital SLR fotoğraf makinesini şöyle değerlendiriyor: “Kendinden önceki modele göre daha sağlam ve dayanıklı olan Canon 5D Mark III her türlü çekim koşulunda da daha iyi bir performans sergiliyor. Canon 5D Mark III fotoğraf makinesi beni özelikle zayıf ışıklı loş ortamlardaki çekim performansı ile olumlu anlamda oldukça şaşırttı. Canon 5D Mark III ile çekilen dijital fotoğraflardaki renk sunumu ve ten tonlamalarının çok gerçekçi olması çekim sonrası işlemlerde büyk zaman kazancı sağlıyor.”



Canon 5D Mark III ile çekilmiş test fotoğrafları
Canon 5D Mark III test fotoğrafları gelişimi ve tasarımı sonlandırılarak piyasaya sürüm aşamasına gelmiş bir model ile çekilmiştir. Bu; Canon 5D Mark III DSLR fotoğraf makinesini satın alacak olan kullanıcıların cihazlarında aynı görüntü kalitesini elde edecekleri anlamına geliyor. Bu sayfadaki Canon 5D Mark III test fotoğrafları Canon firması tarafından bu iş için görevlendirilmiş olan Brent Stirton tarafından Fransa’da çekilmiştir. Canon 5D Mark III test fotoğraflarının üzerilerinde hiçbir işlem gerçekleştirilmemiş olan orijinallerine görüntülerin altındaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

CANON 5D MARK III TEST FOTOĞRAFLARI


 

Bu yazı http://www.letsgodigital.org sitesinden alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder